MB Travel - Nagy létszámú konferenciák, rendezvények, reptéri transzferek, városnézések, vacsora programok, külföldi és belföldi utak, sítúrák, osztálykirándulások luxus vagy veterán buszokkal.

MB Travel

Az MB Travel Service Kft. 1992 évben alakult azzal a céllal, hogy nyugati minőségű buszokkal és munkastílussal megfeleljen az egyre növekvő elvárásoknak a személyszállítási szolgáltatások piacán.

Munkánk eredménye, hogy cégünk már több mint 40, különböző méretű járművel végzi szolgáltatásait, az 5 fős személyautótól az 57 fős luxus autóbuszig.

Autóbuszaink a nemzetközi elvárásoknak maximálisan megfelelnek, mind műszakilag, mind felszereltségüket tekintve. Mindegyikük légkondicionált, biztonsági övvel, videóval, konyhával, toalettel, DVD-vel felszerelt, kiváló esztétikai állapotú. Jelenlegi járműparkunk átlag életkora hat év, ami hazai viszonylatban kiváló. Cégünk elsődleges feladatának tartja a minőségi szolgáltatás fenntartása és fejlesztése érdekében az autóbuszok folyamatos cseréjét újabb és fiatalabb típusokra.

Autóink éves viszonylatban átlagosan 1.310.000 km-t futnak hazánkban és Európa szerte. A hazai és külföldi teljesítések százalékos eloszlása 70% / 30%. A magas technikai követelmények biztosítása érdekében saját szerviz és ellátórendszert építettünk ki.

Cégünk működését, a különböző egységek integrálását, alapvető tevékenységi körünkkel való összehangolását IT rendszerrel támogatott központi irodánk látja el. A cég szervezett logisztikai hátterének, magasan kvalifikált szerelőink ismereteinek és tapasztalatainak köszönhetően – melyek a mai modern autóbuszok javításához és karbantartásához szükségesek – minimalizálódott a megrendelések teljesítése közben fellépő lehetséges meghibásodások száma.

Természetesen a gördülékeny és minőségi szolgáltatásunk másik alapja gépkocsivezetőink felkészültsége és tapasztalata. Figyelemmel kísérjük járművezetőink folyamatos képzését, megrendelőinkhez való viszonyukat. Feladatuk összetett, túlmutat a hagyományos értelembe vett „sofőr” fogalmán. Mind a rendelkezésre álló technika, mind a cég magas szinten nyújtott szolgáltatása képzett, kreatív autóbuszvezetők munkáját igényli. Gépkocsivezetőink rugalmasak, idegen nyelvet beszélnek, viselkedésükben és megjelenésükben hordozzák a cég kitűzött alapelveit. Autóbuszainkkal bejárták egész Európát Svédországtól Portugáliáig.

Az MB Travel fennállásának elmúlt több mint 20 éve alatt számos belföldi és külföldi megrendelő kereste szolgáltatásunkat, kiknek köre évről-évre bővül. Kiemelkedő eredménynek tekintjük, hogy megrendelőink túlnyomó többsége – közel 97%-a – folyamatosan igényt tart munkánkra, vagy igényeihez mérten rendszeresen visszatér hozzánk. Legnagyobb partnereinkkel közép vagy hosszú távú szerződéseink vannak, melyeket évről évre változó igényeikhez igazítunk. Forgalmunk túlnyomó többségét a legnagyobb hazai beutaztató idegenforgalmi irodák adják –Eurama Kft., Gala Tours, Blaguss, OTP Travel, Kompas, Honvéd FC, Budapesti Elektromos Művek – a teljesség igénye nélkül.

Ezen technikai feltételekkel és a minőségi szolgáltatáshoz szükséges, az elvárásokhoz alkalmazkodó emberi hozzáállással az idegenforgalmi személyszállítás beutaztató ágazatában vezető pozíciót értünk el.

Cégünk fő profilja, az idegenforgalmi személyszállítás mellett kapacitásunk és tapasztalataink alapján eddig is felvállaltunk menetrend szerinti szállítási feladatokat.

Áprilistól - novemberig 07.00-20.00-ig, míg novembertől áprilisig 08.00-17.00-ig tartunk nyitva, de mobilszámainkon a nap 24 órájában elérhetők vagyunk.

Buszaink jelenléte, minősége és az elégedett megrendelők biztosítják, hogy egyre többen ismerik meg szolgáltatásunkat.

1. Technikai paraméterek:

 • Az vendégek létszámaihoz igazodó járműpark a limousintól az 57 fős autóbuszig.
 • A járművek mindegyike az európai uniós normáknak megfelelő technikai és esztétikai felszereltségű, légkondicionált.
 • Az autóbuszok 98%-a egységes fehér színű, felirat és mintázat mentes Egyedül az MB Travel logoja látható az autóbuszok oldalán, diszkrét méretben, a hátsó kerekek felett.

2. Személyi feltételek:

 • Az autóbuszokon és személyautókon dolgozó gépkocsivezetők mindegyike a beutaztató idegenforgalomban tevékenykedik napi rendszerességgel.
 • Helyismeretük – szállodák, intézmények, éttermek – budapesti és országos viszonylatban is kiemelkedő.
 • Az idegenforgalmi munkájukból adódóan mindegyikük rendelkezik bizonyos színtű nyelvtudással, leginkább angolul értenek és beszélnek.
 • A limousinokon dolgozó gépkocsivezetők nyelvismerete kiváló.
 • A gépkocsivezetők öltözéke egységes, szabályzott,– sötét öltöny, fehér ing, fekete cipő, nyakkendő.
 • Mindegyikük mobiltelefonnal rendelkezik, mely kötelező munkaeszköz az elérhetőség és rugalmas program-lebonyolítás érdekében.

3. Logistikai paraméterek:

 • A programok lebonyolítását – a kiállási időpontok tervezését és összehangolását a helyszínekkel, az utazók létszámával és a megfelelő kapacitású járművel – saját tervezésű és folyamatosan fejlesztett számítógép rendszerünkkel irányítjuk. Az alkalmazott program gyors beavatkozást és információáramlást tesz lehetővé bármilyen változás vagy adatkezelés esetén.
 • Műszaki szolgáltatás révén felkészültnek kell lenni az esetleges meghibásodásokra is. Ezért 0-24 órás mobil műszaki ügyelettel rendelkezünk.
 • Járműparkunk kapacitása lehetőséget biztosít biztonsági tartalék elkülönítésére, így a lehető legrövidebb időn belül lecserélhetünk egy esetlegesen meghibásodott autóbuszt, limousint.
 • Több jármű egyidejű igénybevétele esetén külön transport-koordinátort biztosítunk, aki a program egész ideje alatt személyes jelenlétével biztosítja a kapcsolatot a megrendelő és a gépkocsivezetők, valamint az MB Travel iroda között.